Renson, cu bogata sa traditie in inovatie si cu o experienta din 1909, este liderul indiscutabil pe piata europeana de produse de ventilatie naturala si protectie solara.

 Rolul principal al produselor Renson este acela de a servi la crearea unui climat de interior sanatos si in acelasi timp cu costuri de energie reduse.


   Alege sanatatea ta ! 

Se stie ca exista un minim necesar de aer curat pentru o persoana si acesta este de 20 metri cubi pe ora.                                                            
In camere prost aerisite, fumul, umezeala si substantele chimice daunatoare se acumuleaza cu usurinta.  De aceea, prin aerisirea naturala, aveti oportunitatea de a trai intr-un mod sanatos. 

                                   Citeste mai mult          

  Aerisire? Da, dar eficient.  Alegeti produsele Renson pentru ca acestea reprezinta solutii eficiente si sigure!


               DESPRE NOI


        SC VANVEST INTERNATIONAL SRL este o firma cu capital privat, fondata in 2006, avand ca principal obiect de activitate investitiile imobiliare (Cod CAEN 7011); este unicul partener al firmei RENSON pe piata romaneasca a sistemelor de ventiliatie si aerisire din aluminiu si PVC.

          Firma RENSON, cu sediul in Waregem , in Belgia, este liderul european in ceea ce priveste produsele de ventilatie, aerisire si protectie solara. Fondata in 1918, societatea a dezvoltat concepte si produse pentru crearea  unui climat interior sanatos si confortabil, cu mentinerea unui consum minim de energie. Exista o gama larga de produse din cadrul careia fac parte gratarul de ventilatie, ventilatoarele incorporate in geam, ventilatoarele autoreglabile, ventilatoare acustice, Airtop-uri, protectie solara, precum si concepte noi cum ar fi “Nightcooling” si “Healty Building Concept”, toate distribuite printr-o vasta retea de parteneri RENSON, printre care se numara si SC VANVEST INTERNATIONAL SRL, unicul distribuitor pe piata din Romania.

         Gama de produse oferita este deosebita si bogata in sortimente acoperind toate cerintele momentului in ceea ce priveste sistemele de aerisire si ventilatie, preturile fiind accesibile si adaptabile posibilitatilor fiecaruia, la care se adauga o gama larga de adezivi speciali.

         Pentru orice tip de informatii privind produse RENSON  puteti vizita oricand site-ul nostru  sau, daca doriti, situl oficial al companiei Renson, la  www.renson.be  De asemenea, ne puteti contacta la punctul nostru de lucru situat in Bucuresti, str. Gazelei nr.23, sector 4 sau la numerele de telefon specificate in pagina noastra de contact. Va multumim.


     Hostingby Webzone Telecom Copyright © 2007-2011 SC Vanvest International SRL Toate drepturile rezervate.